Thursday, October 18, 2007

Hari RAye....

hari raye.... tis year raya ngan baby... kekekek dah baby pun kata tis has never happened before....
kekekeke mlm raye anyam ketupat dlm kete baby..dah tu.. apis gi carik baju raye and baby pun still tak jumpa lagi baju raye..... i have bought mine... its beige and gold kurung songket... a gold purse and a bracelet from guess kekekek (habis dah duit kat situ).... our raya eves dinner kat romas... anyway.... adakie pagi raye tak amik gambar sekali... ngahahhaha pagi rayer.... mkn pulut kuning kat dapur ngan umi!!! abah duk blakg umi citer pasal his brother and baby duk tgh2 minum sirap..... kekekekekek
kat umah lagi best mama ckp selamat hari raye then terus bummm tetido... kak ni n abg duk mamai2..... apis pun duk mamai2 kekekekek baby hisap rokok.... (kire mcm nak umenikmati rokok sungguh2 pasnih takleh nak isap dah....)
first raya was tiring..... family seremban dtg and family nek esah serang umah dat nite.... abis dah sume duit raye..... siap kene pinjam2 ngan mama pasal suit pecah dah abis.... okay.. finish part 1..... will cont later!

3 comments:

Cik Ted said...

Iykin, duit raye aku mana???So, kau gi Kemaman ler raye tu...sakan tu so nmpknya tak lama lg ler aku dpt mkn nasi minyak...Didi p tgk tak p'sedara dia tu...

did.i said...

paksu ko raye shah alam ler.... pasal lawat pak sedara dia tu ler... anyway... arwah meghembuskan nafas terakhir raya ketiga. Al-Fatihah.

sanchez7 said...

tak gi ek tahlil...duk jenguk gak carik mana kot2 ade...tahlil 1st night je pegi pastu balik kemaman..