Tuesday, September 20, 2011

Garage Sale!!! Jualan Murah Pindah RUmah kekeke











set katil bayi/ baby cot set (rm750 negotiable) - sold



katil+bedding (cot bumper dan cadar) jenama bumblebee +tilam latex jenama bumble bee + 3-tier drawer ikea aneboda + table lamp+mosquito net and stand seperti didlm gambar kesemua sekali berharga 1000++ (katil rm 799, 3 tier drawer rm 199 mosquito net and stand rm70)



condition 9.5 /10



harga jual rm750 (boleh dirunding)



ambil sendiri ye



Gorm shelving unit ngan basket (RM120) - sold



2 bijik shelving unit dgn 2 bijik shelve basket cam gambar kat atas rrp 218



harga jual rm120 untuk semua,



condition 6/10



ambil sendiri ye








set bilik tidur (rm700) - sold



harga beli 2000++, kami nak let go at rm700 je.. (tilam bagi free)



condition 8/10



ambil sendiri ye



6 comments:

my pre and love said...

hi....pls drop email to me, mypreandlove@gmail.com.

berminat dengan set katil bb tu.

thanks

Old Wild Fashion said...

NAKKK BABY COAT SET TUHH ADA LG X??inbx me plz.. mamyhasnieza@ymail.com.. thnx nk sgt2....

Old Wild Fashion said...

hye... nk ynye baby coat set tu ada lg x?? if ada nk... nk sgt2...plz inbnx me at mamyhasnieza@ymail.com.. thnx dearr

Old Wild Fashion said...

hye.. dearr baby coat set ada lag?? klo ada i nk... plz plz inbz me at mamyhasnieza@ymail.com thnx

adib said...

katilnya condition 8/10. amboihhh hahahahaha

7's baby said...

aaa sadap you adib! the katil tak goyang sikit pon ok!. no calar.. ahahahahhaha